Азтае аенаерлаеуугае размае фаелидзынц
Бонтае,къуыритае баелаеттау таехынц.
Ивгъуыды нывтае нае хъуыдыты зилынц.
Суинагмае иууылдаер адаем тырнынц.
Фаелае цы ссараен ис райсомы боны?
Цардаен йае фаезылд цаехгаер у ,маенгард.
Райсом цы уыдзаен,уый ничи фаезоны.
Чи уыдзаен амондджын, чи та аенкъард.
Свидетельство о публикации №121021208063