Бл. Н. 72 Прости, спаси и сохрани

Прости, спаси и сохрани, Владычним Духом осени, Дай силы жить, любить и верить И милосердия отверзи двери, Тобою да обрящу Рай-Дух Света, Истины, Любви, В смирении прошу, во мне живи.


Рецензии