Вера прауда i любоу

Тры сяброўкi, тры сястры –
Вера, праўда i любоў,
Прыйдуць, прыйдуць назаўжды,
Каб пазбавiць нас акоў.

Ды каб сонейка хутчэй
Растапiла смутку цень,
Змыюць радугу з вачэй,
Што малююць нам штодзень…

Стане кожны з нас пад сцяг
Веры, праўды i любвi.
Розум светлы, быццам маг,
Верне ў край наш каранi.


Рецензии