Кiлька ревнивих слiв проти ночi

- А можна я тебе трішечки поревную?

- Можна, поревнуй мене, але трішечки...

- А ти мене не розлюбиш – ревниву такую –
свою малесеньку кицю-кішечку?

- А чому я повинен тебе розлюбити?
І у чому ревнощі киці полягають?

- Я ревную, бо ти – найкращий на світі,
і це – найважливіша підстава, я знаю!

- Це всі підстави для ревнощів, я так розумію?

- Всі! А які ще підстави тобі потрібні?

- Ніхто на світі так гарно, як ти, ревнувати не вміє...
Ревнуй, аби тільки не плакала моя киця рідна...

...Йому ніхто не відповів – киця тихо дихала помірно.
Він поправив ковдру, щоб у киці не замерзла спинка...
Жінкам нічого не потрібно доводити про чоловічу вірність.
Треба просто дозволяти ревнощі і укривати спинку киці-жінки...


Рецензии
http://stihi.ru/2020/11/19/9311 ...И одеяло на ночь подоткну... Згоден з Вами. Дякую. З пов.

Игорь Ярин   22.02.2021 05:34     Заявить о нарушении