Tears for Pushkin
That the one who gives us such delight has left.
From the strong desire poems to prolong,
Oh, why did it happen, why it happened, God?
***
Плач по Пушкину всегда от сожаленья,
Что уходит тот, кто дарит нам восторг.
От желания поэм его продленья,
Ах, зачем так получилось, Бог?
Свидетельство о публикации №121021008189