А що з льоду що гороху...

*   *   *



А що з льоду
        що гороху
        що квасолі!
й що —
нелегко
вам
тягнути
      соло??


всіх забрали
коди-моди
вся
свинцева насолода


Піст! —
а є охвістя
гляд зі споду

10.02.2021


Рецензии