Мало часу

Так швидко час біжить !
Час швидко йде,
хочеться просто забутися ,
i моментами насолодитися,
кожна Людина в пошуку свого щастя ,
хочеться просто розуміння тепла справжнього щастя ,
хочеться справжнього кохання і щастя ,
хочеться тебе полюбити ,
від щастя в хмарах літати ,
але ти мені постійно снишся ,
адже чудо має статися ,
а я боюсь в тебе закохатися ,
щоб не наробити дурості ,
даремно не страждати ,
Я буду про любов мріяти ,
нехай мрії збуваються ,
i наші бажання виконуються !
Автор :Настёна Журавлёва


Рецензии
Ничто на земле не проходит бесследно,
И молодость совсем не долговечна!

Зинаида Самойлова   29.12.2021 14:59     Заявить о нарушении
Спасибо Вам за эту прекрасную песню !

Настёна Журавлева   30.12.2021 13:44   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.