Жовтогарячi пелюстки

               
 Самотність та холодна постіль роз'ятрили зими думки.               
 Навіщо поскидала осінь жовтогарячі пелюстки?               
 Спливають молодості роки в режимі "Дім - Робота - Дім".               
 Ніщо ставатися не хоче, бо обмаль часу і подій.               
 У вихідні мороз лютує, закривши день на ранню ніч.               
 Плин часу більше не турбує знайомих, друзів без надій.               
 Чай закипає рівно в вісім, хоча старенька дуже піч.               
 Лиш тільки музика рятує, ведучи лагідно до мрій.               
 Виставу та концерт, як завжди, дивлюсь одна. Такий вердикт.               
 Вірші, як ліки, що складаю, як панацея - оберіг.               
 Рік високосний чи майбутній - відтінок сонця чи дощу.               
 Дивлюсь на небо, люблю квіти, і про таємне не мовчу...               
 09. 02. 2021


Рецензии