Бiлий снiг

1 куплет
Білий сніг вкриває білий світ,
А біла самота закриває мені вуста.
Білий світ, як білий пухнастий кіт,
Тулиться до моїх ніг і проситься на поріг,
А землю вкриває сніг.

ПРИСПІВ
Гра у мовчанку з ночі до ранку:
Де я, з ким я, хто я?
Гра у мовчанку з ночі до ранку:
Біла пісня моя…

2 куплет
Білий сніг вкриває білий світ,
А вічний білий сон до себе бере в полон:
Уві сні веселка співа пісні,
І різнобарвний світ вкрива кольоровий сніг,
Кольоровий кохання сніг.

К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторской вокально-музыкальной композиции, милости прошу:

опуститься вниз по авторской странице,
найти ссылку МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПИШУ СПІВАЮ УКРАЇНСЬКОЮ"
найти песню Білий сніг.

Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.


Рецензии