Реплiка - Полiтичним iмпотентам, з минулих часiв!

Якби ж то знали «гетьмани’»
Про скарб безцінний в їх бутті!
Що в Світі правда є одна  -
Не сплюндроване  ім’я…

Коли за край свій…, за людей…,
Там де співає соловей,
Боротись треба до кінця!!!
Бо то мета для всіх свята…

Держава МІЦНА!!! Не слабка…,
Цьому призначене життя!
А в ній заможним був народ…
І процвітав слов’янський КОД!

Щоб РУСЬ була зажди ОДНА  -
Україна Золота!
Щоб більш не було в ній БРЕХНІ…,
Та мали б ГІДНІСТЬ  -  «гетьмани’»!

За гаманець…, за папірці…
Панують в ній якісь дядьки!
Розпродають її…, з людьми,
Ті новоявлені «чужі»!

Якби ж то знали ці «царі»…,
Що ЧЕСТЬ існує на Землі!!!
Бо в Світі правда є одна  -
Не сплюндроване  ім’я…

08 лютого, 2021 рік

Шановні читачі!
Щоб якось «витанцьовувалось» при прочитанні цієї репліки, слово «гетьмани’»
краще вимовляти з наголосом на останній склад у цьому слові.


Рецензии