Це так! так,...

      Крізь сніги



Це так! — так,
я бачу чого ще не знають
гарячу ідею
крізь сніг пропихають
ті крила ...
хто є чим —
такеє він бачить
гарячая квітка любові —
снігами
йме долю гарячу!
І так
я відкинув світськії
роки і
століття
лінійний же час натирає —
мов по очах
хльоскають віття!
хтось рідкісний є
як Марія
Марії пробачить !
Марія!!! як Сонце! —
жне — лаву гарячу!..
я з-під снігу реву
хоч прибий —
я такої як приклала до серця
мене
тут такої не бачив


Може хто буде кривитися
я тільки глянув
я ризикнув
до Її серця
привитися

08.02.2021


Рецензии