Вiктору Гошилику присвячуэться

Сьогодні День народження у тебе,
П’ятдесят шостий раз його зустрів,
Усіх щедрот бажаю я від себе,
Щоб все в житті здолати ти зумів.

Ти зможеш все, Господь тобі поможе,
Твоє ім’я в людей на висоті,
Щоб кожен день був сонячним, погожим,
Й фортуна усміхалась у житті.

Ти з літери великої людина
І мудрий на посаді керівник,
Пишається тобою вся родина.
В саду-родині – чудо-садівник.

Ти обійняв найвищую посаду,
І вищої у світі вже нема.
Було всього, неначе снігопаду,
Та гідно все посаду обійма.

А назва тій посаді є – ЛЮДИНА,
І жоден раз на ній ти не схибив,
Позиція в житті в тебе єдина:
Щоб лиш по правді все життя ти жив.

За це тобі пошана і повага,
Яскравий приклад ти для багатьох,
А людяність – усьому перевага –
Найвище кредо у усіх епох.

Тому для тебе щирії вітання,
Хай доля усміхається тобі.
На кожнім кроці – злетів, процвітання,
І місця не було ніде журбі.

Хай радістю встеляється дорога,
Щоб нотів смутку зовсім не було,
Назавжди щоб покинула тривога,
Й життя, як райський сад, щоби цвіло.

Хай лине пісня радості усюди,
Щедрот земних – наповнена ріка,
Хай пишуться життєвії етюди,
Й керує всім Всевишнього рука.

Господь хай під опікою тримає,
Хай Ангел руку всюди подає.
А Мати Божа завжди помагає,
Для тебе сонце хай щодня встає.

08.02.2021 р.


Рецензии