Крила

               
 Ендорфіни кохання концертні пролунали музичним екстазом.               
 Від емоцій драйвово - шалених так хотілось летіти відразу.               
 Романтичні пісні знов торкались почуттів незабутньо - мрійливих.               
 Навкруги все було, як у казці. 
 Pianoбой надає людям крила.               
 08. 02. 2021


Рецензии