Посеред ночi вiн зрозумiв - або вчинить цей крок..

Посеред ночі він зрозумів: або вчинить цей крок зараз, або вже ніколи.
Сенс життя і полягає у тому, щоби все вчиняти своєчасно.
Він опустився біля її ліжка на коліна – тихо, поволі,
як і повинен чоловік опускатися на коліна біля свого щастя.

Повнісінька темрява і суцільна тиша – здивовано завмерли нишком:
вони не зналися на пригодах, і їм було цікаво, чим це все закінчиться.
А з-під покровів виглядала малесенька білосніжна дівоча ніжка,
яку він узяв у долоні і поцілував кожен пальчик, як чоловіку і годиться.

Ніжка не реагувала, пальчики були трішечки прохолодними без покровів.
Він тихо укрив сліди ніжності легким пір'ям покривала і пішов до себе...
А уранці вона зізналась, що в мить нічних цілунків закусила губу до крові,
щоби серце не розірвалось од щастя – адже і до наступної ночі дожити треба...


Рецензии