В завихреннях лютого

                Незаперечній молодості
                Вічної Діви
                присвячується


Пісня-молитва зігріває й світ чуття —
Чуттям!
У лютому!
Лютий спитає чи
ти взутий.
Страшні й великі
в лютому летять...
Ми більші від пташок
і тому дихаємо
в це — лице
життя!
Ми любимо
і ця любов — завжди
літать!
Крізь час — крізь пульс
політ — крізь молоді літа!
Навіть як час — як дід загус
в гарячім диханні —
         молодих уст


Хай нас
наші роки
простять
у поштовхах
нестримної
       сміливості
в життя!..

07.02.2021


Рецензии