Бозлы, шыксыз коннэр утелде..

Кыш та утеп бара, куп калмады,
Яртысыннан кубе утелде.
Хуш ислэрен боркеп, яз да килер,
Кире кайткан кошлар шикелле.

Кояш колеп карар, улэн чыгар,
Илахи бер тылсым  шикелле...
Шул язларны котеп яши алу
Узе бер зур бэхет  бит инде!

Яз сизелер коннэн-кон  кочлерэк!
Бозлы, шыксыз коннэр утелде...
Кама тиздэн ярдан ташып шаулар,
Безнен, яшьлегебез шикелле.

7 февраль, 2021 ел


Рецензии