Радiсть серця

Не обмежуймо Бога ні в чому,
Нехай діється Воля Святого.
Радість серця відкриймо в простому,
Мозок звик до логічно-складного.
Дійсно, годі думкам понукати,
Ми для Бога всі - любі діти.
Так навчімось Творцю довіряти,
Серцем чути й дрібницям радіти.

Глянь, як гарно! Яка завірюха!
Біла ковдра всю землю покрила...
Все летять і летять сніжні мухи,
Вітер-пан розпластав свої крила.
Бог думки наші й наміри знає,
Тішусь щиро, неначе дитинка.
В танці з вітром летить і співає
Дивовижна маленька сніжинка.

                07.02.2021


Рецензии