В чна молод сть Поема

     Вічна молодість

     Поема


                Cлову-Богу
                і Вічній Діві
                присвячується з любов’ю


Молодість неусипна!
Ніби їй вітер
небес калію всипав —
небесні лампади горять...
Молодість неусипна
вона —
не хоче спать!


В когось хліба просити?
Ні,
Бог знає — досить
вашого —
ситі


небеса весь час —
селітру
в сіялки сіяли
край — украй всі втомлені
вона —
іде танцювать!!


в ній небесні припаси — горять
крила-ноги не спнуті
все — перемахнути!!


хто
своєю молодістю почутий
ніч
і небесні лампади горять...


молодість не розіпнути
то є вічне —
слово із Слова
воно сіється
слово не може себе проспать


та все — перемахнути!
та які там мікроби!
які там отрути!

і все — зробити!
голос вічного чути
молодість є щоб бути
тільки молодість може
це повторять


світу не чути
всі сплять
небесно
в лампадах горять...


вона — не хоче
вона не може спать!!


Не горять?
в серцях — горять
в зорі дивляться
             зорі кличуть
в лампади дивляться
смисл впустити в своє обличчя

07.02.2021,
Київ


Рецензии