Iнструмент для замка - ключ

Поділитися ранами взаємними
Потім зшитися розумінням: там і он там
Зарубцьовані окраїни – то нові стежки на спільному тілі
Нове на новому, єдиному – Аксіс Мундіс
Ми – той іще Іґдрасіль
Збудуємо, проростимо

Не плачся, Той, що ніс наругу, не скімли!
Твої амбіції – це мертві тхори, а ти – сажа
Ну що з того, що твої тіло душу і духовність зруйновано вщент?
Не для тебе ці пагони та його плоди
Приходи від них – жорсткі постфактуми,
Одного – спалюють, другого – рвуть на шматки, Третій – граната своєї психіки, десь капають-стікають його залишки ітд.

Дерево для Нового світу
Не новий, але такий модерний знаний заповіт для сім’ї
Де все в поєднанні, розумінні
Де мова – діалог, а конструкти, принципи – воля.
Комусь не потрібна, Комусь
Але руйнуються світи
І з обрію виходить…

2021-02-07


Рецензии