Они уходят не прощаясь

Уходят те
К кому я прикоснусь
Израненной душой
Уходят так
Внезапно, почему-то,
Не дождавшись
Весёлой
Драки озорной,
Морозов вставших
Или весны
За откровения снега
Приговорившей.
Они уходят,
Не прощаясь, не махнув
Отчаянно рукой.
Уходят те
К кому так прикипел
Израненной душой.

   






У


Рецензии