Вiтання Батькам

    Вітання Батькам з Ювілеєм -
    Смарагдовим весіллям!!!

П'ятдесят п'ять років...
Скільки зроблено кроків...
Скільки щастя і горя
Ви пліч-о-пліч пройшли.
П'ятдесят п'ять років...
Скільки мудрих уроків,
Скільки радості й сліз
Разом пережили...

Весни разом стрічали і діток ростили,
Вже й онуки дорослі, і правнучок  є.
Благодаті від Бога! Терпіння і сили,
Віри й благословення хай Господь вам дає.

Всі смарагди моїх почуттів я стелю вам сьогодні під ноги,
Ваші руки цілую і стомлені в бурях життєвих серця.
П'ятдесят п'ять - це якість, єдність
душ і спільність дороги.
Бережіть цей безцінний дар Божий тепер і завжди, до кінця!

                06.02.2021


 


Рецензии