OKAY Рiзнобарвний свiт
1к.
У житті все бува, Колір мають слова.
Все о'кей! – 2р.
Сірий – колір образ, а рожевий – екстаз!
Все о'кей! – 2р.
А небесна блакить кличе душу в політ!
Все о'кей! – 2р.
ПРИСПІВ:
Знай – все добре. І посміхайся.
Від невдачі ти не сахайся.
На нудьгу не відволікайся!
Різнобарвний чека тебе світ!
Знай – все добре. І посміхайся.
2к.
Все бува у житті! Має світ кольори!
Все о'кей! – 2р.
Чорний – біль. Світлий – Бог! Полум'яна – любов!
Все о'кей! – 2р.
Жовтий – колір надій! Синій – щастя і мрій!
Все о'кей! – 2р.
ПРИСПІВ:
Знай – все добре. І посміхайся.
Від невдачі ти не сахайся.
На нудьгу не відволікайся!
Різнобарвий навколо світ!
Знай – все добре. І посміхайся.
Від невдачі ти не сахайся.
К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторской вокально-музыкальной композиции, милости прошу:
опуститься вниз по авторской странице,
найти ссылку МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПИШУ СПІВАЮ УКРАЇНСЬКОЮ"
найти песню OKAY Рiзнобарвний свiт.
Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.
Свидетельство о публикации №121020607715