Усё в Порядку

              Она гадала по ромашке
              И верила в свою удачу!
              Они махнули по рюмашке -
              Шо було далi -я нэ бачу

              А далi було як мечтали,
              За першою пiшла другая!
              Хоть старий хрiн он на цвинтарi
              Она вже дужэ молодая!


Рецензии