Дзякуй за тое, што я нарадз у ся

Дзякуй за тое , што я нарадзіу;ся ,
Дзякуй за то , што жыву на Зямлі .
Вецер кахае , уку;тваюць дрэвы ,
Дзякуй за то , што сягодня жывы .

Цалкам акутаны гэтай любоу;ю ,
У; Небе высокім у;се думкі маі .
Гэта так добра калі мір магутны ,
Шчыра качае на крылах сваіх .

Дзякуй за то , што магу я душою ,
У; міры прыгожам зау;сёды любіць .
Бачыць у Небе высокія зоркі ,
Сэрца у; пакоі сваё сахраніць .

Дзякуй за у;сё , што здараеца побач ,
Мір так прапітаны духам любві .
Думкі мае высока у; Небе ,
У; міры прыгожам я не адзін .


Рецензии