Дiвчина-кохання

Цієї дівчини із золотим волоссям
із спалахом у чарівних очах
я б пошепки питав надати дозвіл
назвати сонце теж її ім'ям.
Вона така, що хочеться безтямно
її портрет писати на холсті,
щоб передати все своє кохання
у стиглий образ дівчини-весни.
Спокуслива, приваблива, жадана,
як ніби ангел світлий із небес
к нам опустилася ця дівчина-кохання
в цей Валентинів дивовижний день...


Рецензии