Не сложился слоган дня почему-то у меня...

А у дна сложился -
Славно в роль тот вжился!..

"Без мови немає нації"
І мовної сегрегації!

Безумовно - так воно і є,
Тому і став наш в повний зріст
У селі все ніяк не встає!..


Рецензии