Напиши камiнчиком на стройцi

напиши камінчиком на стройці
щось, що-небудь, типу "він любив музло"
от і весь некролог, червам все одно

напиши білилом на асфальтах, що хочеш,
можна многозначно: "Ліля, ну що ж так?.."
і помяни прилюддям, а саме:
купи декільком безхатькам куснуть людське і чаю гарячого з солодким

на похорон, в принципі можеш не ходити
труп - то фігня, мене там не було і нема
заглянь додому лише,
забери моє придане творче

Але, але ж... Тобі прикольно і начхати.
- Буває. Може й так.
Піду Кореша шукати...
Але мені скажуть там: "не треба" і "всім все одно - бо він задумка твоя"

Штош...
Напиши на стройці всяку єрунду,
тільки прошу: добру
спали щось для мене... там така пошта

2021-02-06


Рецензии