Сiрник

               
 День траура у ковідному небі.               
 Живцем згоріли в полум'ї дні - душі.               
 Палало, ніби сірник, сьогодення.               
 Пожежні рятували відчайдушно.               
 Легені у клінічній небезпеці.               
 Зима на апараті ШВЛ.               
 Стискалося падінням сиве серце.               
 Комп'ютерний томограф - ЕВМ.               
 День траура у ковідній лікарні.               
 Загиблі, що втрачали ніч і тиск.               
 Життя розбилось вщент у чадній травмі.               
 В стаканах залишився свіжий сік.               
 Закриті двері, вікна і події.               
 На снах багрові опіки із сліз.               
 Вони навік заснули без надії.               
 Нащо вогонь цю моторош приніс?               
 05.  02. 2021


Рецензии