Взаемопогляди

Турбота, Реакції
Все так і є
Слова між: здійснення та обіцянка

тісто їх
без вдосталь кисню
бец

не зліпиш
готовності
насолоди

реакції
невтілене вино
це признання

Щоразу з тобою – більше в тобі.
Моя долоня шукає пальці твої, розплескані
суворість – по правді

тремтіла
вболівала
дбала

не відрізані
взаємодія
як ранки від порізу рапіри

кров
перед тривалим возз’єднанням сторін
заслужені переживання

2021-02-05


Рецензии