Антитеза. Спокiй

Спокій – це війна
Тиша – лише тиша руйнівна
Мовчання – до болю вбивча мить
Кругом в Мовчанні голосно кипить
Розмазаним по довкіллю 40 градусним теплом
Ось, було ще гарячої крові, органів, м’язів

Спокій – супостія, супостат, суспензія
Війна – боротьба
Тиша – зворотнє загострення, перед випалом і після
Мовчати – заклякнути на місці, стати свідком, жертвою, сірником, розмазаною тілесною масою по всьому
Спокій – це ума захоплення

2021-02-05

* #Вірші_Для_Останніх


Рецензии