Дiтюм мы наварыв но ж цыбулькы
То чого, гых, такый ты захмурый?
Іль вальс прам гэто полька высёла?
Да, так мать понімае шэ шося й.
От дыте! От пак ныц ны й цылуе
А ны тех, юбілейк хто святкуе зь.
І вот ек мы ля вам шося вдуем.
Веть ныек ій ны марша в Васюхы.
Мы ныдэ а ныкому ны в ушкы ж,
Ну, шоб вжэ да улад улыбнутысь.
Бо ж ій вальц мы тут сам но запучыф.
А ны тьма, шо на Буге-тівухе.
///так, а гэ вжэ тут хто у манюшкы?
Свидетельство о публикации №121020500581