Лicова Лiрична

Журилася жовта жаба
Сиві співали сичі
Зухвала зозуля зітхала
Дивилися добрі дуби

Маленька молилася миша
Кричали квітучі кущі
Чиста чепурилась чапля
Вили великі вовки

Лисиця лаялась лихо
Пукали певні пеньки
Буки бананів бажали
Розлогий ріс розмарин


Рецензии