Arrni-3

Туікс Вова проживає,
туікс Вова він живе.
Туікс Вова він не знає,
хто є тато, що їх чекає.

Дав я клятву, на могилі,
  що пізнає він батька.
Не можу сказати про це,
не впевнений до кінця.

Як же складно, мені часом,
є питання, немає відповіді.
Так пройшли вже багато літа,
Я, хочу запитати поради.

Що і як мені підтвердити,
що - б часом не образити.
Ні кому не нашкодити,
І пронозою не уславитися.
 
Помолюся і з Божою волею,
звертаюся в світ земний.
Розповім про цю таємницю,
Я не бачу шлях інший.


Рецензии