Життя - це мить

Я прокинулась вранці, випила каву,
Я іду до роботи, світить сонце яскраво.
Життєрадісний настрій і дуже веселі
Зустрічаються люди назустріч мінливі.

Час спливає крізь пальці і без зупинки,
Кожен день, кожен тиждень і рік.
Цінувати ми маємо кожну хвилинку,
Бо життя це і є найщасливіша мить.

Наодинці ми добре себе відчуваємо,
Серед друзів ми маємо радість і сміх.
А з коханим в обличчі немає печалі,
Тільки думки щасливі, солодкість утіх.

І не треба чекати, що краще настане,
Створюй сам ці яскраві моменти собі.
Розфарбуй все життя, поклади у кишені,
І ніхто не посміє вибить із колії.


Рецензии
"Я прокинулась вранці, випила каву..."
Наталя, дуже гарний вірш українською мовою!
А як - такий вірш?
http://stihi.ru/2015/10/09/810
З теплом Саша.

Принц Андромеды   12.03.2021 00:42     Заявить о нарушении