Сумнi цимбали

 Світлої пам'яті музиканта, цимбаліста, фіналіста проєкту "Україна має талант" Петра Сказківа               
               
 На цимбалах лунає музика Шопена.               
 Тяжка хвороба відібрала день і ночі.               
 Легені плакали від вироку в оселі.               
 Втручався розпач, закриваючи вмить очі.               
 На згадку відео залишилось з проєкту.               
 Він там живий, і повний сил на довгі роки.               
 Несправедливістю насичена серветка.         
 І   по щоках течуть, як ріки, дощ і сльози.               
 Знов серце крається в безвиході життєвій.               
 Тиск онкології калічить та вбиває.               
 Він молодий був, виступав завжди на сцені.               
 Його дружина з діточками так страждають.               
 Смерть зруйнувала все намічене, всі плани.               
 Пішов з життя він в 33, проживши мало.               
 Молитва божа тихо чується із храму.               
 Його душа летить на небо дуже рано...               
  05. 02. 2021


Рецензии