Чудо з чудес

      Поема


                Діві Марії з любов’ю
                і надією
                присвячується


Якби я не
родив із Христа смисли —
вам смерть,
Росіє й Україно!
Ви ще не досягнули Христа мислі,
ви ще не
в вертикалі Христа смислу!
по вас же біси полин
                котять —
й все зароста полином...



І як же небу в нім? —
                ходить-бродити?
Біси росмовою речуть : «Поменять
                смыслы!»
Й хурделять
і хурделять —
                щО б підложить під мислі...
а — можна нові смисли —
лиш родити...
Для чого
ви прийшли
сюди всі
жити?



Ще ж — можна нові
смисли —
               лиш родити!
І не питаєтесь: що ж Богу
                є в потребі?
і як же їх
спожерти земно
і спожити
як їх нема іще й на Небі?!

03.02.2021,свято Максима Сповідника
Київ


Рецензии