Скарби
Й душі нехай нікотрий не торкнеться,
У морі щастя, звісно, потонуть,
Й фортуна хай назавжди усміхнеться.
Думки нехай у юність поведуть,
Хай проведуть життєвими стежками,
Зозулі хай до ста літ докують.
А ти танцюй з прийдешніми роками.
Бо кожен з них – це скарб твого життя,
І кожен з них ми можем порівняти,
Та й кожен рік, неначе те дитя,
Його з любов’ю треба доглядати.
То ж кожен з них приймай в свої скарби,
Живи із ними в радості й здоров’ї.
Ніколи не зазнать з ними журби,
І жити з ними в злагоді й любові.
03.02.2021 р.
Свидетельство о публикации №121020305569