Ненька в дуп...

Від рідної хати лишились руїни,
Що робишь з дітьми своїми Вкраїно?
Навіщо здались тобі "кляті жиди",
Повинно давно їм вломити пізди!
А ти все зітхаєшь, нема в тебе сили,
Та рученьки й ніжоньки вже поніміли,
Серденько хворіє, усе негаразд.
Та скільки вже можна лизати всім зад?
Дивитися гидко! Вставай вже с колін,
Скільки повинні чекати ми змін!
Тебе весь світ вже тримає за дуру,
Почнешь незабаром смоктати цюцюру!..


Рецензии