Милий серцю край
Де колосяться всі ниви,
Там земля моя свята,
Там тече Дніпро наш сивий.
Де сріблястая роса,
Там, де сяють ясні зорі,
Там усюди є краса,
Хвилі котяться у морі.
Де смарагдова трава,
Де цвітуть в садочку вишні,
Там пташина скрізь співа,
Там хліби печуться пишні.
Де Карпати й Синевір,
Де зелена полонина,
Там струмки збігають з гір,
У намисті там калина.
Де широкії степи,
Й вітром гнуться скрізь тополі,
Де із золотом снопи
Й збіжжя-золото в коморі.
Де чудовий водограй,
Де є мова слов’їна –
Це є милий серцю край,
Це все рідна Україна!
15.01.2021 р.
Свидетельство о публикации №121020105575