Птаха щастя

Автор слів і музики, виконавець – Бруна

1к.
За світ очі, за розмай,
Днями... ніччю, в диво-краій –
Поспішаю, плине час,
Майже встигла , та втрачаю раз у раз.
Не вагаюсь, знов хутчій
Поспішаю в далечінь.
За хмарини – в неба синь,
Твоя вірна полонянка, твоя тінь!

ПРИСПІВ:
Птахо щастя, я твоєї масті!
Щастя птаха,
Зачекай мене, невдаху.
Зачекай!

2к.
Синій попіл снів моїх,
Смак дитинства. Спів доріг.
Може втрачу все й зітхну –
Та кордон лихої долі перетну!
За світ очі, за розмай
Знову полину в диво-край!
Синій колір майбуття –
То моя наснага! То моє життя!

К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторском исполнении под фортепиано, милости прошу:

опуститься вниз по авторской странице,
найти ссылку МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПЕСНИ ПОД Ф-НО"
найти песню "ПТАХА ЩАСТЯ".
Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.


Рецензии