Звиняйте, щось

Качают Кровь узимку а не маш листья на дереввах
Так?
НІ!
Ялинк а то сосёнка ялина и сосна блаженно хвоя о паразит мать його нехай
Омела вот дурна рослинка листочка клена чи кленове листя чкочому
Мы все листаю о гортаємо сторінки
Спасіння чаємо?
Тому що Слово від того листання і гортання
Відкривається


Рецензии