Our entire way is predicted! And how do I know?
I've read Dostoevsky - and he was explaining me so:
About the Ukraine, and the fall of the morals,
Thus Titans may gaze into Deep Abyss bottoms.
So much is revealed to those who know the word!
And Lenin foresaw Winter Palace before.
The crash of the nineties - by Trotsky predicted.
Calm down! All is already clear. How simple.
***
Весь путь наш предсказан! Откуда я знаю?
Сказал Достоевский - его я читаю:
И про Украину, падение нравов,
В Глубокие бездны взирают титаны.
Владеющим словом так много открыто!
И Ленин предвидел за двадцать лет Зимний,
И Троцкий предрек термидор девяностых.
Спокойно! Ведь все уже ясно. Как просто.
Свидетельство о публикации №121012905688