мальви

Посадила матінка мальви біля хати.
Щоб усі були в родині – здорові! Багаті!
Заквітують мальви, засяють мов сонце.
Будуть заглядати матінці в віконце.
Кожен рік ті мальви матінка садила.
Поливала щедро… і долю молила.
Щоби ії дітки та були мов квітки…
Здорові, вродливі…і в житті – щасливі.
Пролетіли рочки…підросли синочки…
Позростали доні…в мами – сиві скроні…
Садить знов матуся мальви у садочку:
Знайди, Боже, пару – доні і синочку…
Уже в доні й сина є своя родина…
Мама – вже бабуся…щаслива година!
Садить та бабуся мальви під віконцем…
Зростайте, красуні! Милуйтеся сонцем!
Поливають мальви маленькі внучата…
Хай буде родина – щаслива! Багата!..
…насіялись мальви самі під віконцем…
П’ють дощову воду…милуються сонцем…
Та чомусь тим мальвам – гірко на душі…
Стоїть собі хатка – сама в глушині.
фото-интернет


Рецензии