Мирослава

Як білочка, прудка і жвава.
Смілива  , в натовпі помітна,
маленький лідер –  Мирослава.
До рідних лагідна, привітна .
 
Мов господинька, у квартирі
наводить лад. Багато знає :
машини, речі, фрукти, звірі...
І про ляльок не забуває..
 
Лепече радісно, туркоче.
І тішить серце чистим сміхом.
Біжить назустріч, туп-тупоче.
Дівчатко миле, рідна  втіха!
 
В житті твоїм нехай буває
 багато відкриттів і дива,
душа радіє і співає!
Онучко, будь завжди щаслива!


Рецензии
Які теплі слова!
"Онучко, будь завжди щаслива!"

Нина Рябинина   02.02.2021 19:07     Заявить о нарушении