Бездонно-блакитне Небо

Бездонно-блакитне Небо…
Обійми, розкриті навстіж…
Крізь тишу – хорал-молебень…
Потоки Любові навстріч…

Сплітання з повітрям теплим…
Польоти на крилах вітру…
Барвистість вистав-містерій…
Розвіяно мряку сіру…

Миттєвість… Проява Сили…
У Всесвіт шляхи-проміння…
Любові, надії, віри
Єднання… Людина вільна…

21.01.2021


Рецензии