У далекiй краiнi заснiженiй
там, де риба червона клює,
я співав із дитячою ніжністю
про майбутнє кохання моє.
Я між сніжними йшов кучугурами,
не боявся чукотських вітрів,
Душу поміж льодяними мурами
українською піснею грів.
Стільки мною по світі наспівано,
я співав серед ночі і вдень,
і душа розквітала сподівано
з українських щасливих пісень.
Я кохання зустрів, я всміхаюся –
легко жити з коханням мені...
І в душі, як в дитинстві, співаються
українські щасливі пісні...
Свидетельство о публикации №121012802068