Усмiхаюсь

Усміхаюсь, генерале,
Усміхаюсь друже,
Бо робити це люблю я,
Повір мені, дуже.

А світліше в місті Лева
І в самій Долині,
Бо на це я й Королева
Та ще й очі сині.

А якщо ще й в Україні
Від цього світліше -
Линуть пісні солов'їні,
Й на душі миліше.

А всміхаюся я всюди,
Й як душа ридає.
Хай радіють з цього люди,
Й щастя обіймає.

Поки усмішкою сяю -
Радість цим дарую,
Намистини так збираю
І вірші гаптую.

А, збираючи намисто
Зі слів-намистинок,
Усміхаюся сяйнисто
І нема сльозинок.

27.01.2021 р.


Рецензии