F Alice
You`re my wife
Let`s pretend
I`m your knife
Let`s
pretend
pretend
pretend...
I`ll be happy
to the end
Let`s
pretend
pretend
pretend
I`m your
husband
not a friend
Let`s pretend
You`re my wife
I`ll be happy
all my life.
=
В.К.-У.
=
Свидетельство о публикации №121012606414