Кожну мить...

Наш Творець знає, бачить та чує
Де, що коїться в світі та як,
Хоч і кажуть, що він не віщує,-
На прохання подасть точний знак

На собі це не кожний відчує,
Лише той – у душі в кого Бог,
Саме, хто шляхом вірним крокує
З світлом заповідей та засторог

Всемогутній мирян зберігає,
Допомогу завжди вчасно дасть,
Як то кажуть,- від бід захищає,
Та виводить, де пастка, напасть…

Так Отець наш дітей пригортає
І любов всім дає на землі,
З покаянням,- гріхи відпускає,
Щоби долі не були в імлі

Тож не тільки, коли б’є тривога
І над дахом загроза гримить…
Щоб щасливою була дорога,-
З Богом бути завжди, кожну мить!

25.01.2021р.


Рецензии