Еще возможно
Смотреть и видеть, и любить..
Поступками кого-то мерить,
И правильно судьбу просить!
Я вижу небо, не расплавлено,
Вдохнула воздуха,- живу!
И райский сад, львы рядом с ланями...
Вдруг оживает наяву...
И светит солнце, слава господу,
И время есть, и жизни смысл ,
И небо тлеющими звёздами,
Вновь манит нас,спустившись вниз...
И всё возможно, мы уверены,
И это важно, в этом суть...
И жизнь испытана, проверена
И можно всё ещё вернуть...
***
Я вчуся жити, йти і вірити,
Я вчуся бачити, любить
І вчинками людину міряти,
І долю правильно просить...
Я бачу небо,значить є воно! Вдихнула, - отже я жива!..
І сад де вівці ходять з левами, встає в реалі, ожива....
І сонце світить, дяка Богові,
І є ще сенс, і є ще час...
І Всесвіт зорями, дорогами
Ще тішить і дивує нас...
Не гірко жить, не пізно вчитися, коли є поряд той, хто ТВІЙ
Іще з дороги можна збитися,
щоб далі знову йти по ній....
Ще можна .. Як важливо вірити
Що ще усе можливо в нас!
Життя не треба горем міряти,
Ще є надія, віра й час...
Свидетельство о публикации №121012400072